RSS
 

Wedstrijd, huis en stage.

03 jul

Bijna iedere Nederlander heeft vrijdag de wedstrijd tegen Brazili√ę gezien, maar slechts 15.000 waren er daadwerkelijk live bij. Waaronder ik, in een feloranje vuilnismannenpak. Gelukkig zijn daar geen foto’s van.

Maar goed, ze hebben dus gewonnen en het was ontzettend tof om erbij te zijn. Helaas ben ik op het moment echt ontzettend verkouden en totaal niet in staat tot uitbundigheid. Deze verkoudheid heeft me ook een beetje parten gespeeld bij mijn eerste dag stage. Ik had daar een afspraak met een meneer, die me direct naar een mevrouw bracht, die later absoluut niet verantwoordelijk leek te zijn voor de stagiairs.

Donderdag heb ik eigenlijk de hele dag op logingegevens voor de computers daar zitten wachten, die pas vrijdag kwamen. Vrijdag mocht ik om twaalf uur weg, vanwege de wedstrijd. Het is in ieder geval niet zo dat men zich hier echt over je ontfermt, dus vanaf maandag moet de assertiefhoed maar eens op. Vooropgesteld dat ik dan weer normaal kan praten, want met een kapotte keel en een volle neus klink ik echt als een stuk hout.

Na de wedstrijd moest ik eigenlijk verhuizen van Marshall Road naar Robin Road. Waar Marshall in een rijke wijk aan het strand ligt, is Robin Road wat meer lowkey, in een wijk met blanke ‘boeries’. Het huis¬† heeft 7 kamers, waarvan ik de grootste heb. Met 2 bedden ook nog, want dat is handig. Een nadeel is wel dat een heleboel mensen tussen nu en een maand weg gaan, dus dat is wel wat ongezellig. Maar goed, we zien wel.

Ik ben er trouwens achter gekomen dat het ook wel eens een ander moment is in de Fox. Soms, vooral als je gas geeft, dan verspringt de tijd. Ook doen de ruitenwissers en de verwarming het niet, en de achterbank kan je gewoon lostrekken mocht je dat willen. Daar mag Karl van Karl’s autoverhuur nog eens naar gaan kijken me dunkt.

Voor jullie vermaak hier nog wat foto’s van de wedstrijd en het huis. En oh ja, ook van Jessie, de huishond.

 
102 reacties

Geplaatst door Dirk in Geen categorie

 

Laat een reactie achter!

 
 
 1. Dota 2 Cheats

  16 april 2014 at 08:16

  Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of
  any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite
  some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything.
  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your
  new updates.

   
 2. minnesota bankruptcy attorney reviews

  16 april 2014 at 22:33

  It’s perfect time to make a few plans for the longer term and it’s time to be
  happy. I have learn this submit and if I could
  I desire to counsel you some fascinating issues
  or tips. Perhaps you can write next articles relating to
  this article. I want to learn more things about it!