RSS
 

Wedstrijd, huis en stage.

03 jul

Bijna iedere Nederlander heeft vrijdag de wedstrijd tegen Brazili√ę gezien, maar slechts 15.000 waren er daadwerkelijk live bij. Waaronder ik, in een feloranje vuilnismannenpak. Gelukkig zijn daar geen foto’s van.

Maar goed, ze hebben dus gewonnen en het was ontzettend tof om erbij te zijn. Helaas ben ik op het moment echt ontzettend verkouden en totaal niet in staat tot uitbundigheid. Deze verkoudheid heeft me ook een beetje parten gespeeld bij mijn eerste dag stage. Ik had daar een afspraak met een meneer, die me direct naar een mevrouw bracht, die later absoluut niet verantwoordelijk leek te zijn voor de stagiairs.

Donderdag heb ik eigenlijk de hele dag op logingegevens voor de computers daar zitten wachten, die pas vrijdag kwamen. Vrijdag mocht ik om twaalf uur weg, vanwege de wedstrijd. Het is in ieder geval niet zo dat men zich hier echt over je ontfermt, dus vanaf maandag moet de assertiefhoed maar eens op. Vooropgesteld dat ik dan weer normaal kan praten, want met een kapotte keel en een volle neus klink ik echt als een stuk hout.

Na de wedstrijd moest ik eigenlijk verhuizen van Marshall Road naar Robin Road. Waar Marshall in een rijke wijk aan het strand ligt, is Robin Road wat meer lowkey, in een wijk met blanke ‘boeries’. Het huis¬† heeft 7 kamers, waarvan ik de grootste heb. Met 2 bedden ook nog, want dat is handig. Een nadeel is wel dat een heleboel mensen tussen nu en een maand weg gaan, dus dat is wel wat ongezellig. Maar goed, we zien wel.

Ik ben er trouwens achter gekomen dat het ook wel eens een ander moment is in de Fox. Soms, vooral als je gas geeft, dan verspringt de tijd. Ook doen de ruitenwissers en de verwarming het niet, en de achterbank kan je gewoon lostrekken mocht je dat willen. Daar mag Karl van Karl’s autoverhuur nog eens naar gaan kijken me dunkt.

Voor jullie vermaak hier nog wat foto’s van de wedstrijd en het huis. En oh ja, ook van Jessie, de huishond.

 
302 reacties

Geplaatst door Dirk in Geen categorie

 

Laat een reactie achter!

 
 
 1. Ambrose

  20 december 2014 at 04:49

  These fees includes daily car insurance go to motoringtv.
  With this in easrly March seaport oil and vinegars of last year.
  But, that will protect any person is often give results within minutes.
  What Cars Havve Higher Insurance? Car Insurance Costs by Buying
  the Safest Car PossibleBuying the safest records.

   
 2. Online Stores That Ship To Canada Surrey

  22 december 2014 at 05:22

  Asking questions are actually good thing if you are not understanding something
  totally, except this post gives fastidious understanding yet.